ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary

WANNEER HEEFT UW AUTO ONDERHOUD NODIG?

Als u een auto bezit, geldt de regel: een kleine beurt na 15.000 kilometer of 1 jaar, een grote beurt na 30.000 kilometer of 2 jaar. Als u in een geheel nieuwe auto rijdt, dan krijgt u een melding op het dashboard als de auto toe is aan een beurt. Plan hier een online afspraak voor auto-onderhoud.

SOORTEN AUTO-ONDERHOUD

Door regelmatig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, komt u niet voor verrassingen te staan. De auto wordt op belangrijke punten gecontroleerd en de olie en oliefilter worden ververst.

Een grote onderhoudsbeurt geeft u een volledig inzicht in hoe het er met uw auto voorstaat. Tijdens de APK-keuring let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast worden de uitlaatgassen getest.

WAAROM ONS?

 • We maken autoreparatie gemakkelijker voor u
 • We zijn een vriendelijke en professionele groep mensen
 • We werken aan een weide scala van auto’s
 • Meeste reparaties en onderhoud zijn binnen een dag klaar
 • We krijgen de klus goed voor elkaar – de eerste keer

POPULAR QUESTIONS

 • Waarom kan de prijs van een olie verversen per auto sterk verschillen?

  Dit komt doordat niet iedere auto dezelfde olie en dezelfde hoeveelheid olie nodig heeft. Je kunt je vast voorstellen dat een auto met 2 cilinders minder en een andere soort olie nodig heeft dan een auto met bijvoorbeeld 6 cilinders. Dit heeft natuurlijk ook invloed op de hoogte van de prijs.

 • Hoe vaak moet ik de olie verversen?

  Dit hangt af van je type auto en het aantal gereden kilometers. Kijk daarom in het instructieboekje van je auto hoe vaak je dit het beste kunt laten doen.

© Copyright 2017 Met 't oog op uw auto by Full-service internetbureau