ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary

AIRCO ONDERHOUD

Een goed werkende airco in je auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen je comfort, maar zorgt er ook voor dat je als bestuurder fris achter het stuur zit. Ook in de winter is je airco onmisbaar, namelijk om beslagen ruiten te verhelpen. Plan dus nu je airco-onderhoud.

KIJK DE AIRCO REGELMATIG NA

Het is verstandig de airco elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen. In de regel is meer onderhoud niet vaker nodig dan eens in de 5 jaar.

Laat regelmatig de interieur-/pollenfilters vervangen, bijvoorbeeld tijdens het uitvoeren van een grote beurt.
Voor het onderhoud maakt het niet uit of je de airco veel of juist heel weinig gebruikt. Met regelmatig onderhoud voorkom je dat hij stuk gaat. Een airco repareren of vervangen is namelijk een dure aangelegenheid.
Het koudemiddel moet geregeld worden aangevuld; een drooglopende airco gaat zeker stuk. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik.

WAAROM ONS?

  • Wij maken de reparatie en het onderhoud handiger voor u
  • Wij zijn vriendelijk, behulpzaam en hoog gecertificeerde monteurs.
  • Onze hoog gecertificeerde monteurs kunnen een groot aantal services leveren
  • Wij leveren kwaliteit onderdelen en service
  • Zelfde dag reparatie mogelijk

FAQ

  • Hoe vaak moet mijn airco gereinigd en gevuld worden?

    Elke auto met airco heeft airco-onderhoud nodig. Eens per 5 jaar dient de airco te worden gevuld. Hiermee zorg je ervoor dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft. Daarnaast raden wij je aan om jouw airco eens per jaar te laten reinigen. Zo vertraagt en vermindert de aangroei van nieuwe bacteriën in je airco.

© Copyright 2017 Met 't oog op uw auto by Full-service internetbureau