Auto Service Scheveningen bv biedt een volledige waaier aan garage diensten aan particulieren en bedrijven in Den Haag en omstreken. Alles services die wij aanbieden worden tevens uitgevoerd door hoog gekwalificeerde monteurs die opgeleid zijn om uw kwaliteit aan te bieden en ervoor te zorgen dat uw auto veilig op de weg blijft en altijd onderhouden is zodat u er de minste zorg aan heeft.

Wij zijn er voor elke merk elke model en elke type auto. Als uw auto bij ons weggaat kunt er ervan zeker zijn dat het voertuig op zijn best zal presenteren.

WAAROM AUTO SERVICE SCHEVENINGEN?

 • Wij zijn vriendelijk, behulpzaam en hoog gecertificeerde monteurs.
 • Onze hoog gecertificeerde monteurs kunnen een groot aantal services leveren
 • Wij leveren kwaliteit onderdelen en service
 • Zelfde dag reparatie mogelijk
%
KLANT TEVREDENHEID
REPARATIES PER DAG
BANDEN VERVANGEN PER JAAR
SCHROEVEN AANGEDRAAID
 • "Ik heb verschillende auto's hier langs gebracht in de afgelopen jaren en de ervaringen waren uitstekend. Ik zou deze plaats aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar goeie service voor een eerlijke prijs. "

  ROBERT SMIT
 • "I have taken several of the family cars here for the past several years and without exception the experiences have been outstanding. I would highly recommend this place to any one who wants great service, honest value, and really great people."

  ROBERT SMITH
 • "I have taken several of the family cars here for the past several years and without exception the experiences have been outstanding. I would highly recommend this place to any one who wants great service, honest value, and really great people."

  ROBERT SMITH

ONZE DIENSTEN

Auto Service Scheveningen is de specialist als het aankomt op de reparatie en onderhoud van uw auto. Van Olie verversen tot aan een nieuwe motor. Wij doen het allemaal met kwaliteit en ‘t oog op uw auto.

AUTO REPARATIE

Diverse reparaties zoals; koppeling, uitlaat, accu vervangen, airco, diverse grote reparaties en alles omtrent reparaties aan het voertuig.

APK SERVICE

Moet uw auto binnenkort APK gekeurd worden dan bent u bij Auto Service Scheveningen aan het juiste adres. Dankzij onze apk keurmeester kunnen wij u de juiste advies geven en overgaan tot reparatie.

OLIE VERVERSEN (ONDERHOUDSBEURT)

Wilt u binnenkort uw olie verversen, kleine onderhoudsbeurt of toch een grote onderhoudsbeurt dan bent u bij Auto Service Scheveningen aan het juiste adres.

BANDEN SERVICE

Wij zijn de specialist als het aankomt om uw banden te vervangen. Dankzij onze grote voorraad aan diverse type banden en maten kunnen wij uw auto weer veilig de weg opsturen.

MOTOR DIAGNOSTICS

Als het aankomt op alles omtrent de motor zijn wij uw specialist. Dus geeft uw auto sinds kort een storing kom dan langs en wij lezen uw motor uit en geven u advies.

AIRCO SERVICE

Gaat uw binnenkort op vakantie en wilt u er zeker van zijn dat uw airco blijft functioneren? Kom dan naar Auto Service Scheveningen en doe de airco check en wij vullen hem indien nodig.

© Copyright 2017 Met 't oog op uw auto by Full-service internetbureau